Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирська ліцеїстка стала володаркою двох стипендій: народного депутата Олега Черпіцького та президента Віктора Януковича
 
15-10-2011, 02:42  Наука

Житомирська ліцеїстка стала володаркою двох стипендій: народного депутата Олега Черпіцького та президента Віктора Януковича

 
У Житомирському обласному педагогічному ліцеї відбулося чергове підведення підсумків першості серед учнів. У визначенні рейтингу враховувалися досягнення ліцеїстів у науковій та громадській діяльності.

'Житомирська



Традиційно найкращих з кращих іменними стипендіями зазначив позафракційний народний депутат Олег Черпіцький. Вручення премій відбувалося на загальноліцейних батьківських зборах.

Виявилося, ліцеїстка 3-го курсу Надія Ярош, яку вже вдруге преміював нардеп Черпіцький за кращий результат на історичному профілі за результатами семестру в цьому році отримає і стипендію Президента України.

«Справа в тому, що стипендіатів Черпіцького за результатами семестру ми визначили на засіданні Вченої ради ще в кінці серпня. А на початку жовтня нам прийшло радісне повідомлення з Києва. Наша Надя посіла перше місце на республіканській олімпіаді з права та історії і відповідно, отримає ще й президентську стипендію »- пояснила директор ліцею Людмила Корінна.

«Думаю, це не щасливий збіг, швидше результат незвичайної працездатності та інтелекту цієї тендітної ліцеїстки» - зауважив депутат.

Іменні стипендії Черпіцького отримали 6 ліцеїстів - з кожного профілю (спеціальності) по одній. Батьків призерів відзначили грамотами.



Прес-служба народного депутата
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!