Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Вивчаємо англійську мову із задоволенням
 
13-11-2011, 21:10  Наука

Вивчаємо англійську мову із задоволенням

 
У 21 столітті складно недооцінити значимість англійської мови в нашому житті. Процес світової інтеграції в культурі, політиці, бізнесі, та й практично в будь-який інший галузі господарства звів англійську мову в ранг інтернаціональної (міжнародної), і зараз у великих містах кожної країни світу практично вся молодь як мінімум розуміє цю мову, а багато хто на ній також і розмовляє.

'Вивчаємо



Знати англійську мову сьогодні належить за замовчуванням кожному школяреві, багато хто починає її вивчати ще з дитячого садка. Особливо заможні батьки можуть віддавати своє чадо репетиторам ще з 3-х років, як правило такі діти до 5 років вже досить повно володіють розмовною англійською.

Важливість англійської мови стимулювала також і бурхливе збільшення нових методик вивчення, оригінальних програм, індивідуальних курсів і шкіл, в яких заняття проходять за спеціальними програмами. Було створено велику кількість курсів типу "вивчити англійську вдома" які можна навіть придбати, не виходячи з цього самого будинку.

Проте, всім нам відомо, що найцінніший ресурс 21 століття - час, тому природно, що на ринку освіти з'явилися також і курсы английского языка які дозволяють вивчити мову з максимальною швидкістю. Сьогодні існує кілька сотень методик, що дозволяють швидко вивчити англійську мову.


Наприклад, якщо ви збираєтеся поїхати в туристичну поїздку в Лондон, то вам далеко не обов'язково добре знати граматику, а достатньо буде лише вчити розмовну англійську, заучуючи стійкі словосполучення, фрази і пропозиції. Цим ви заощадите більше 70% часу, необхідного, щоб знати англійську мову досконало.

Якщо ж вам запропонували вести колонку англійською у вашому журналі, то розмовний тут вам знадобиться навряд чи, а ось курси по швидкому вивченню граматики будуть якраз до місця.

Паралельно з вищевикладеними процесами зараз на ринку є величезна кількість літератури, розділеної за рівнями підготовки. Це можу бути, наприклад: англійська мова для початківців, просунутий рівень англійської мови, англійська для магістрів, англійська для профі, глибоке вивчення англійської мови, англійська для чайників та інші.

Така велика кількість програм, курсів, шкіл і методик з вивчення англійської мови роблять її цілком доступною для будь-якої людини, і, як ви самі можете судити, вивчити англійську мову сьогодні в сотні разів простіше, ніж це було ще два або три роки тому. Якщо ви все ще вважаєте, що вивчити англійську складно, тоді, можливо, ви просто ніколи не пробували навіть почати. Повірте, як тільки ви зробите перший маленький крок в цікавий світ англійської мови, ваша думка корінним чином зміниться, і перед вами розкриються набагато ширші горизонти, ніж ви навіть могли собі уявити! Знання англійської мови зробить доступним для вас цілий світ!

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!