Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі Олег Черпіцький вручив стипендії кращим ліцеїстам 2012
 
14-09-2012, 23:57  Наука

У Житомирі Олег Черпіцький вручив стипендії кращим ліцеїстам 2012

 
В Житомирському обласному педагогічному ліцеї з повагою ставляться до політиків, які вміють тримати слово. Вересень 2012 став пам'ятним для ще шістьох учнів, які показали кращий результат в навчальному рейтингу і зарекомендували себе активними учасниками суспільного життя. Саме вони отримали з рук засновника стипендії, народного депутат Олега Черпіцького, довгоочікуване заохочення.

У Житомирі Олег Черпіцький вручив стипендії кращим ліцеїстам 2012



«Ми в захваті від того, наскільки захоплює боротьба за право бути стипендіатом Черпіцького наших ліцеїстів. Вони, прагнучи, випередити один одного в балах, показують чудовий рівень знань і активності. У цьому році 98% наших випускників стали студентами державного замовлення. Дуже вдячні за таку підтримку ініціатору, який вже п'ятий рік залишається вірним своїй ідеї і словам», - зазначила директор ліцею Людмила Корінна.

«Ці зовсім юні ліцеїсти - представники інтелекту і грамотної генерації. За ними майбутнє і успіх нашої країни. У їх працездатності - розвиток України », - зазначив Олег Черпіцький.

У спілкуванні з колективом викладачів і батьками ліцею, народний депутат запевнив, що має намір продовжувати добру традицію преміювання кращих з кращих.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!