Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Вступна кампанія стартувала. Як та куди подати документи абітурієнту 2017 року?
 
13-07-2017, 08:54  Наука

Вступна кампанія стартувала. Як та куди подати документи абітурієнту 2017 року?

 
Вступна кампанія стартувала. Як та куди подати документи абітурієнту 2017 року?

12 липня, стартувала вступна кампанія до вищих навчальних закладів. Понад 6500 випускників шкіл Житомирщини та інші абітурієнти почали подавати документи на вступ.

Як і в минулому році, процедура вступу проводиться в електронному вигляді через сайт ez.osvitavsim.org.ua.

Виняток є лише для тих категорій, які мають спеціальні умови, вступають за квотами або мають розбіжності в написанні прізвища, імені та по батькові в документах про освіту та сертифікатах ЗНО. У цих випадках абітурієнти можуть подати документи до приймальних комісій вищих навчальних закладів в паперовій формі.

У Житомирській області приймають заяви 4 державних, 1 комунальний і 5 приватних вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації. Абітурієнти можуть подати 9 заяв на місця бюджетного або регіонального замовлення не більше, ніж на 4 спеціальності.

У разі необхідності абітурієнти мають можливість отримати консультацію щодо роботи в електронному кабінеті вступника по телефону (044) 239-86-18 та електронною поштою ez@inforesurs.gov.ua

Також в приймальних комісіях при вузах надають технічну підтримку з питань подачі заяв через електронні кабінети.

Оприлюднення рейтингових списків для абітурієнтів, які подали документи на денну форму навчання і надходять за сертифікатами ЗНО, творчих конкурсів, вступних іспитів і квотами, відбудеться не пізніше 1 серпня.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!