Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Англійська мова
 
11-01-2019, 15:15  Освіта

Англійська мова

 

Важливе значення англійської мови в наш час варте бути належно оцінене.


Сучасні умови життя, що спрямовані на розширення меж взаємозв’язків та стосунків, міжнародних співробітництв, інтеграційних процесів та усунення кордонів для спілкування із залученням всесвітньої павутини потребує досконального вивчення англійської мови.


Ви запитаєте: чому саме англійська мова? Тому що – це сама розповсюджена мова у цілому світі, має офіційний статус в більш ніж шестидесяти країнах світу, її визнали мовою для міжнародного спілкування, а ще вона являється рідною мовою багатьох держав.


Хочеться зауважити, що дякуючи такому розповсюдженню, англійська мова утворює безліч похідних діалектів, тому як не існує конкретних інституційних правил, які визначають її єдиний варіант літературного типу.


Англійська мова


Але, в процесі її вивчення найбільший акцент ставиться відповідно на британські нормативні правила англійської мови. Ще одним взірцем для вивчення являється американський варіант англійської мови. В процесі навчальної діяльності іноземної мови в плані вимови, левова частка викладачів посилається на стандарти так званої вимови, що надбана (Received Pronunciation). Її характерність належить вищому класу освічених особистостей. Граматична частина іноземної мови, з іншого боку, дуже проста на відміну від більшої кількості мов Європейських країн.


В наші дні англійська мова є обов’язковим матеріалом для вивчення з початку навчання левової частки закладів шкільної освіти, і це не просто забаганка, а важливий необхідний етап здобуття освіти. Тому як кожен учень, який закінчить освітній заклад, повинен буде обирати способи свого подальшого життєвого розвитку, а застосування англійської мови, як відомо, присутнє абсолютно всюди.


Сюди відносять і політичну діяльність, зустрічі міжнародного рівня, подорожування в різні країни світу, перегляд фільмів, прослуховування музичних композицій, літературна спадщина, відносини у торгівлі, спортивні змагання, наукові напрацювання тощо.


Особливо, якщо у майбутнього у випускника є бажання займатися продовженням освітнього процесу в закордонних закладах вищої освіти. Не знаючи мови – це абсолютно недоступна можливість.


Мета інформації он-лайн бібліотеки розділу – полегшити процес засвоєння англійської мови. Допоміжним матеріалом стануть технології ігрового, інтерактивного спрямувань, а ще веб-технології. Їх суть полягає не лише у вивченні основ читального та письмового процесів, а ще й для створення необхідної атмосфери для того, щоб вільно розуміти та спілкуватися англійською мовою.


Джерело https://vseosvita.ua


Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!