Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » » На Житомирщині поліцейські провели для першачків уроки безпеки
 
1-09-2021, 10:24  Освіта / Школа

На Житомирщині поліцейські провели для першачків уроки безпеки

 
У школах Житомирської області правоохоронці розпочали профілактичні заходи «Урок з поліцейським». Ювенальні офіцери поліції виступають в ролі вчителів і проводять уроки з правової обізнаності та основних правил безпечної поведінки.

В день знань у ЗОШ №36 м. Житомира на святкову лінійку найменших учнів завітали поліцейський офіцер громади разом з співробітниками ювенальної превенції ГУНП. Правоохоронці привітали першачків та всіх учнів з Днем знань і побажали успіхів у навчанні.

Також поліцейські провели для учнів уроки безпеки. Аби нагадати дітям правила поведінки дорогою до школи, було облаштовано спеціальний майданчик-перехрестя доріг. Разом з правоохоронцями діти згадали заходи безпеки для пішоходів і повторили вже відомі їм правила та вивчили нові.
На Житомирщині поліцейські провели для першачків уроки безпеки

Під час такого уроку діти обговорили з правоохоронцями небезпечні ситуації, в які можна потрапити дорогою до школи чи додому, або перебуваючи без супроводу дорослих.

- Відсьогодні подібні уроки безпеки розпочинаємо у школах області. Щоб застерегти дітей від неприємностей або від вчинення правопорушень, важливо зараз донести до них, які саме вчинки є неправильними, чому не можна ображати своїх товаришів чи оточуючих людей
- коментує начальниця підрозділу ювенальної превенції ГУНП Житомирщини Наталія Гончарук.
– Тому під час тематичних шкільних уроків поліцейські і навчають дорожній грамоті юних пішоходів, і розповідають загальну правову інформацію з наведенням реальних прикладів. Також застерігають дітлахів від необдуманих вчинків та дій «за компанію», що можуть обернутися негативними наслідками.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!