Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Державна прикордонна служба підготувалася до можливого підтоплення ділянок державного кордону.
 
26-02-2010, 19:20  Погода

Державна прикордонна служба підготувалася до можливого підтоплення ділянок державного кордону.

 
0


Прикордонники готуються до потопу.

Державна прикордонна служба підготувалася до можливого підтоплення ділянок державного кордону.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Держприкордонслужби.

Держприкордонслужба підготувала відповідний план заходів з ліквідації наслідків прогнозованого паводку.

Ці заходи дозволять забезпечити надійну охорону кордону, а також передбачають допомогу підрозділам Міністерства з надзвичайних ситуацій і захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи у ліквідації наслідків паводка.

При цьому, Держприкордонслужба визначила найбільш імовірні райони підтоплення під час очікуваних весняних паводків на дільницях Донецької, Луганської, Харківської, Сумської, Чернігівської, Житомирської, Луцького, Львівського, Мостиського, Чопського, Мукачівського, Чернігівського, Могилів-Подільського, Котовського, Білгород-Дністровського, Ізмаїльський і Одеського прикордонних загонів.

Для постійного моніторингу обстановки та реагування на надзвичайні ситуації створені необхідні резерви і призначені спеціальні групи.

Також прикордонники передбачили перестроювання охорони держкордону на підтоплених ділянках, визначили механізми оповіщення та при необхідності термінової евакуації.

Крім того, Держприкордонслужба готується надавати допомогу підрозділам МНС у проведенні евакуації мешканців підтоплених районів.

За даними на сьогоднішній день на держкордоні частково підтоплені ділянки 17 відділень Донецької, Луганської, Луцького, Мукачівського та Чопського загонів.

Зокрема, більше 70 прикордонних знаків, майже 300 інформаційних вказівників, 2 інженерних споруди та під'їзди до 2 місцевих пунктів пропуску в Луганській області частково підтоплені.

Під час повені можливі також тимчасові обмеження на в'їзд в країну.

МНС очікує паводок середнього і вищого рівня.
За матеріалами Сегодня.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!