Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » 25 листопада в Житомирі очікується сніг.
 
16-11-2010, 22:19  Погода

25 листопада в Житомирі очікується сніг.

 
На нараді працівників комунального господарства в мерії Житомира 15 листопада розглядалися традиційні для цього часу питання готовності міста до зими.

25 листопада в Житомирі очікується сніг.



Вперше, мабуть, за останні роки, на нараді були присутні представники управління комунального господарства Житомирської держадміністрації.

Новини «з області» виявилися обнадійливими: в адміністрації готуються документи на реструктуризацію боргу «Житомиртеплокомуненерго» в рахунок оплати за отриманий у минулому опалювальному сезоні газ та електроенергію. Така ж процедура чекає і житомирський водоканал.

На нараді керівництво житлокомунгоспу попередило служби, ЖЕКи та комунальні підприємства, що 25-27 листопада в Житомирі очікуються снігопади.

У зв'язку з цим до кінця поточного тижня комісії з числа співробітників служб перевірити наявність закріпленої території для прибирання тротуарів від снігу силами співробітників установ, організацій та комерційних фірм. Це крім штатних ЖЕКівських двірників.

Начальникам ЖЕКів наказано в ці ж терміни закінчити закупівлю піщано-соляної суміші для тротуарів.

Комунальним підприємствам слід закінчити ремонт і підготовку снігоприбиральної техніки.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!