Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Снігопади продовжують засипати Європу
 
1-12-2010, 23:50  Погода

Снігопади продовжують засипати Європу

 
Рясні снігопади, що обрушилися на східне узбережжя Ірландії, серйозно порушили транспортне сполучення в країні. Більшість другорядних доріг залишаються повністю блокованими.

Снігопади продовжують засипати Європу



Метеорологи прогнозують, що морозна погода може тривати до середини наступного тижня. У зв'язку з цим влада не виключає, що будуть змушена економити реагент для посипання доріг. За даними Метеорологічної служби, для більшості населених пунктів Ірландії минулий листопад став найхолоднішим з 1985 року.

У Празі через заметілі зупинився рух міського громадського транспорту. Багатокілометрові колони автомобілів, що рухаються з мінімально швидкістю або потопають у зростаючих на очах заметах, - така сьогодні ситуація в чеській столиці. Комунальні служби міста виявилися не здатні протистояти нехарактерній для місцевого клімату погоді. "Можна гарантувати лише безперебійну роботу метрополітену", - повідомили в Головному транспортному управлінні Праги.

На тлі незвично сильних холодів, які принесли з собою в Західну Європу вітри з Сибіру, в багатьох частинах Великобританії різко посилилися снігопади. На північному сході Англії вже встановився 15-сантиметровий сніговий покрив, а протягом дня снігові хмари стали різко зміщуватися на південь. Метеорологи прогнозують, що на розташовані в Південній Англії графства Кент, Суррей і Ессекс сьогодні і майбутньої вночі випаде до 20 см снігу. У Кенті сніг йде, не перестаючи, вже півтора дня.

Через снігові замети будуть закриті, в крайньому випадку, до завтрашнього ранку другий лондонський аеропорт Гетвік, а також повітряні ворота Единбурга.

Повністю зупинено залізничне сполучення між Шеффілдом і Ліверпулем. Вийшли з регулярного графіка перевезень і поїзди, що курсують між Лондоном, Лідсом і Ньюкаслом, а також обслуговуючі маршрути східного узбережжя Англії і всієї Шотландії. Потяги системи "Євростар", що з'єднують британську столицю з Парижем і Брюсселем, спізнюються мінімум на одну годину, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!