Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У вихідні опади у України не припиняться, зате температура підвищиться
 
2-12-2010, 23:07  Погода

У вихідні опади у України не припиняться, зате температура підвищиться

 
У середу і четвер Україну засипало снігом. У Львові в ніч на 2 грудня випало 32 відсотки місячної норми опадів. У Києві вчора через рясний снігопад було паралізовано рух. Аналогічна ситуація у багатьох обласних центрах. На вихідні прогноз теж невтішний.

У вихідні опади у України не припиняться, зате температура підвищиться



На території України в найближчі три доби очікується випадання снігу, мокрого снігу, дощ. Як розповіла "Фактам" начальник відділу метеопрогнозів Українського гідрометцентру Людмила Савченко, сьогодні вдень у Карпатах пройдуть сильні опади, скрізь, крім півдня країни, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. Опади припиняться лише в неділю на заході і півночі.

У п'ятницю та суботу на більшій частині території України туман. Вітер південно-східний з переходом в північний. Пориви шквалистого вітру досягнуть швидкості 15-20 метрів в секунду, на високогір'ї Карпат - 30-35-ти.

Температура повітря у найближчі дві доби підвищиться. Сьогодні вдень буде від двох градусів морозу до трьох тепла. Завтра вночі - близько нуля градусів, вдень 0-7 тепла, на сході та півдні 6-12 зі знаком плюс. Лише в західних областях протягом доби буде 1-7 градусів морозу. У Криму сьогодні і завтра вночі 7-14, вдень 17-23 тепла. Але з 5 грудня метеорологи знову очікують похолодання на більшій частині території України.

Сьогодні в столиці та Київській області вдень незначні опади, переважно дощ. Часом туман. Вночі температура повітря 4-9 морозу, вдень до двох градусів тепла.

За матеріалами fakty.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!