Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Вересень місяць буде досить вередливим
 
25-08-2011, 13:47  Погода

Вересень місяць буде досить вередливим

 
Осінь-2011 пройде в Україну з температурним режимом, близьким до традиційних показників, про це в четвер, 25 серпня, повідомив начальник Укргідрометцентру Микола Кульбіда.

Вересень місяць буде досить вередливим



«Очікується кілька періодів похолодань, які почнуться з перших чисел місяця. Потім буде тепло, потім - невелике похолодання і знову - тепло. Загальний температурний режим буде близьким до норми температур, характерних для вересня, і навіть в цілому трохи нижче звичайних показників », - повідомив Кульбіда.

За його словами, за останні 25 років температура вересня практично не змінилася. За прогнозами метеорологів, кількість опадів у вересні перевищить місячну норму і становитиме 130-150% від місячної норми, «що дасть можливість нормально завершити посівні роботи озимих культур».

«В цілому осінь прийде в Україну в традиційний термін; відчуття осінньої погоди з'являться в другій половині вересня. Тоді можливі відчутні похолодання і навіть мокрий сніг. Перехід до закінчення осені, тобто мінусові температури, зазвичай очікуються в другій половині листопада. Нинішній характер погодних процесів вказує, що найімовірніше так буде і в поточному році », - підсумував Кульбіда.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!