Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомир засипаний снігом: дивитися - приємно, їздити - складно, ходити - мокро ...
 
6-12-2012, 19:43  Погода

Житомир засипаний снігом: дивитися - приємно, їздити - складно, ходити - мокро ...

 
Увечері, 6 грудня Житомир продовжує засипати снігом.

Житомир засипаний снігом: дивитися - приємно, їздити - складно, ходити - мокро ...


Вже добу без перерви йде сніг, комунальники явно не справляються з такою кількістю опадів, хоча їх зусилля в центрі міста помітні.

«У зв'язку зі складними погодними умовами протягом ночі з 5 на 6 грудня на вулицях Житомира працювала протиожеледна бригада прибиральної техніки в складі: 6 піскорозкидувачів, 3 плужно-підмітальних машини, 5 підмітальних тракторів, 1 грейдер, 1 екскаватор. За ніч роботи використані 304 тони пескосолевой суміші. 6 грудня для забезпечення безперешкодного руху автотранспорту на вулицях міста працює 18 одиниць техніки, виконується планова посипання протиожеледними матеріалами мостів і шляхопроводів, підйомів, спусків і вулиць, по яких проходять маршрути громадського транспорту », - повідомляє прес-служба Житомирської мерії.

Нагадаємо, що перший серйозний снігопад був у Житомирі 3 грудня: машини буксували на слизькому асфальті, на дорогах в «годину пік» утворилися транспортні затори.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!