Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Сьогодні в Житомирі рятувальники МНС працювали у посиленому режимі.
 
11-12-2012, 21:34  Погода

Сьогодні в Житомирі рятувальники МНС працювали у посиленому режимі.

 
В останні кілька днів погодні умови в Житомирі і області досить ускладнилися. У десяти районах області тривають опади. Товщина снігу досягає 40-45 см.

'Сьогодні


Протягом останньої доби найбільш постраждали Житомирський, Коростишівський, Малинський, Попільнянський та Романівський райони. Ситуація складна і на автодорогах області.

За останню добу рятувальники підрозділів МНС здійснили 16 виїздів для надання допомоги населенню та різним службам області у вилученні автомобілів, що застрягли в снігових заметах, очищення дахів будівель від снігу.

Крім того значна кількість снігу на деревах створює загрозу падіння на проїжджі частини, і досі тривають роботи по звільненню територій і доріг від повалених дерев.

Сьогодні вранці, 11 грудня, водій шкільного автобуса перевозив дітей до навчального закладу в село Квітневе Коростишівського району. Повернувши на дорогу до села, він змушений був зупинитися - шлях перегородило повалене дерево. Тільки автобус зупинився, як позаду нього впало ще одне величезне дерево. Діти і водій опинилися в пастці.

Прибулі за викликом рятувальники 20-ї пожежно-рятувальної частини розрізали дерева та звільнили автобус із пасажирами.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!