Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Житомирській області люди тиждень сидять без хліба і електрики
 
18-12-2012, 23:34  Погода

В Житомирській області люди тиждень сидять без хліба і електрики

 
Тиждень без світла, не кожен день з хлібом, без автобусного сполучення, закриті школи і дитячі садки - в Житомирській області десятки сіл відірвані від цивілізації, - розповідають журналісти ТСН.

В Житомирській області люди тиждень сидять без хліба і електрики


До села Здвіжка пробралася тільки пожежна машина. Водій Олександр говорить, що возив у село хліб.

«Хлібна машина не може проїхати, тому везу хліб, а назад - хворого в лікарню, тому що «швидка»теж не може проїхати», - розповів водій пожежного автомобіля Олександр.

У машині сестра з хворим братом - пожежна стає ще й «швидкою допомогою».

Кропивня - останнє село, куди хоч якось можна дістатися. Далі дороги немає. Відрізаними від цивілізації залишилося близько десяти сіл, добратися туди ніяк не можна. Жителі села Кропивня, яке знаходиться в 12 км від райцентру Коростишів, вважають себе щасливчиками, бо хоч сьогодні у них з'явилося світло, а от сусідні села сидять і без світла, і без доріг. Туди нічого не їздить, кажуть місцеві жителі.

«Видумка, Щигліївка, Грубське, Ходарків, Озера», - перераховує житель села Кропивня Володимир Тарасюк.

За інформацією МНС, з негодою борються сотні людей, десятки одиниць спецтехніки, на місці стихії працює комісія МНС, чиновники якої звернулися в Кабмін з проханням виділити додаткові кошти на пально-мастильні матеріали та придбання автономних станцій електроживлення для лікарень.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!