Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирська поліція застерігає водіїв бути уважнішими на дорогах у звьязку зі складними погодними умовами
 
1-12-2015, 19:02  Погода

Житомирська поліція застерігає водіїв бути уважнішими на дорогах у звьязку зі складними погодними умовами

 
Житомирська поліція застерігає водіїв бути уважнішими на дорогах у звьязку зі складними погодними умовами

Як повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області у зв'язку з ускладненням дорожніх умов через негоду, в обласному центрі зареєстровано 5 ДТП, в яких 2 пішоходів травмовано. Ще 2 пригоди сталися у Володарськ-Волинському та Коростишівському районах і забрали життя 4-х людей. Однією з причин ДТП стало ігнорування водіями особливостей кермування під час ускладнення погодних умов та недотримання правил дорожнього руху.

"У с. Топорищі Володарсько-Волинського району зіштовхнулись автомобілі «Suzuki Grand Vitara» та «ВАЗ-2109». Унаслідок ДТП водій та пасажир ВАЗівки загинули, водій іномарки отримав тілесні ушкодження.
У с. Старосільцях Коростишівського району сталась ДТП за участю автомобілів «КАМАЗ» та «Daewoо». У результаті попередньо відомо про 2 загиблих.
Нині на місцях подій працюють слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції. Триває з’ясування всіх обставин та причин."

Поліція застерігає водіїв та пішоходів бути надзвичайно уважними та обережними на дорогах та без потреби не виїздити на автошляхи.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!