Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Відзавтра на Житомирщині температура знизиться до -25
 
7-02-2017, 09:42  Погода

Відзавтра на Житомирщині температура знизиться до -25

 
Відзавтра на Житомирщині температура знизиться до -25

Обласний центр гідрометеорології попереджає жителів Житомира та області про значне зниження температури починаючи з 7 та напротязі 8-10 лютого.

Як повідомили метеорологи, сьогодні вдень температура не перевищить 12-16° морозу, а вже вночі стовпчики термометра опустяться до 19-24°. Дані погодні умови протримаються 8-10 лютого. Також у цей період синоптики прогнозують сніг та ожеледицю.

На сайті мерії вже виклали попередження про погіршення погодних умов.
«З огляду на складні погодні умови в найближчі дні, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради звертається до житомирян та керівників суб'єктів господарювання максимально вжити заходів, спрямованих на забезпечення безпеки свого життя, створення безпечних умов функціонування підприємств життєзабезпечення міста, недопущення виникнення можливих надзвичайних ситуацій», - йдеться у повідомленні.

Також, водіям пропонують по можливості утриматися від використання автомобільного транспорту, та максимально забезпечити дотримання правил дорожнього руху.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!