Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Українцям варто чекати на зниженя температури повітря.
 
3-02-2010, 14:24  Погода

Українцям варто чекати на зниженя температури повітря.

 
'Українцям



В Україні сильно похолодає.

Після 7 лютого цього року Україну чекає значне похолодання, яке триватиме, щонайменше, кілька днів. Про це повідомив на прес-конференції начальник Гідрометцентру МНС України Микола Кульбіда.


"Я думаю, що переважаючий фон мінімальної температури становитиме мінус 10-15 градусів, в окремих районах - мінус 20, і лише в крайній північно-східній частині України - Сумській, Чернігівській області - мінус 25", - повідомив М. Кульбіда.


За словами представника Гідрометцентру, розрахунки показують, що характер погоди в наступні тижні буде дуже мінливий: потепління, короткочасні похолодання, а потім знову потепління, але все одно ще буде домінувати зимовий характер погоди.

Українцям варто чекати на зниженя температури повітря.


М. Кульбіда також повідомив, що 3 лютого очікується переміщення з Туреччини на територію України досить активного циклону, що зумовить інтенсивні опади та снігопади в південних центральних областях України.


"Найбільш складною ситуація буде в Херсонській, Дніпропетровській і Полтавській областях та Криму. Причому вихід циклону буде характеризуватися посиленням вітру до 15-22 м / с, а на сході - в Донецькій, Луганській областях - буде ожеледь, налипання снігу на лінії електропередач та дерева" , - повідомив М. Кульбіда.


За його словами, чекати швидкого приходу весни не варто, оскільки цьому буде заважати сніговий покрив.


"Значна частина тепла атмосфери піде на сніготанення, швидкість прогрівання атмосферного повітря буде істотно менше. Тому не слід чекати приходу ранньої весни, а те, що вона прийде в нормальні терміни, то це більш ймовірний сценарій", - зазначив начальник Гідрометцентру МНС України.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!