Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Жебрівський знайшов спосіб, як обійти закон про місцеві вибори
 
27-07-2010, 19:37  Політика

Жебрівський знайшов спосіб, як обійти закон про місцеві вибори

 
Спроба старих політичних сил законсервувати політикум в тому вигляді, в якому він є, дала свої результати - нещодавно створені партії не зможуть брати участь у місцевих виборах.

0



Проте, партія Українська платформа має намір домовлятися з партіями національно-демократичного спрямування про те, щоб за їх списками висувати депутатів-мажоритарників, кандидатів на пост мерів там, де є сильні команди.

Про це на прес-конференції сказав лідер партії, депутат Верховної Ради Павло Жебрівський.

- Вони будуть йти як безпартійні за списками цих партій, а безумовно, після виборів будуть створювати фракції Української платформи і відновлювати свою партійність. Це передбачено українським законодавством і ніяким чином не порушує закон. Якщо хтось думав, що нас повністю відсічуть по багатьом містам і районам, то він глибоко помилявся. Ми не отримаємо великий пізнаваності, там, де ми не зареєстровані за 365 днів до виборів, але провести депутатів від Української платформи ми зможемо і ми це зробимо, - сказав депутат.

Жебрівський повідомив, що на виборах Українська платформа має намір співпрацювати на виборах з такими політичними силами, як партія «Солідарність», УНП Собор, Україна Соборна, в деяких областях - Народний Рух, а також Жебрівський не виключив співпрацю з «Нашою Україною» і БЮТ.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!