Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Томенко: 1 серпня казка для українців закінчиться
 
27-07-2010, 20:52  Політика

Томенко: 1 серпня казка для українців закінчиться

 
Сьогодні Україна стала свідком завершення міфу про гарну українську владу та добру російську.


0



Як передає кореспондент ІА "МОСТ-Харків", про це заявив віце-спікер парламенту, заступник голови партії «Батьківщина» Микола Томенко, коментуючи заяву Прем'єр-міністра Миколи Азарова про неможливість уникнути підвищення ціни на газ для населення з 1 серпня.

Як повідомляє сайт БЮТ, Микола Томенко нагадав, що першим серйозним кроком президента Януковича і уряду Азарова був так званий «харківський пакт» щодо продовження терміну перебування Чорноморського флоту РФ в АР Крим, який подавався всім нам наступним чином: «українському народу, - дешевий газ, а Росії - базу свого флоту на території України ».

«Ця інформаційна кампанія керівництва держави базувалася на тому, що вони гарантують, що як мінімум тарифи для населення не зростуть після підписання" фантастично вигідних "для України угод по газу і ще більш вигідною» пролонгації перебування ЧФ РФ на території України ", - сказав Томенко .

«Замість цього, як з'ясувалося, ця казка для українців з 1 серпня закінчується - ціни на газ радикально піднімаються, а Росія вустами своїх керівників вимагає все більшого і більшого від України», - зазначив він.
За матеріалами МОСТ-Харьков

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!