Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Навіщо житомирським політикам накрутки при інтернет-голосуванні?
 
3-09-2010, 23:42  Політика

Навіщо житомирським політикам накрутки при інтернет-голосуванні?

 
У павутину політичних ітриг потрапили наші колеги.


Навіщо житомирським політикам накрутки при інтернет-голосуванні?



Цитуємо:

«Всім відомо, що сучасна українська політика не може існувати без інтриг і скандалів. У боротьбі за владу, для політиків гарні всі засоби, які, на їхню думку, здатні привести до успіху.

Викривлена політичними й особистими амбіціями реальність прийдешніх виборів мера і міськради в Житомирі призводить до абсурдних дій, які нічого насправді не вирішують, а тільки імітують або створюють видимість успіху, тішить самолюбство.

А ось і приклад. Скажіть, навіщо політикам липову лідерство в опитуванні на нашому сайті, яке створюється з використанням анонімних проксі-серверів в Італії, Бразилії, Мексиці, Канаді, Чехії? Саме з них заходили для голосування численні читачі тільки для того, щоб проголосувати за місцевих політиків і політичні сили. Ми попереджаємо, що у разі повторної накрутки голосування, ми оприлюднимо, на користь якого з кандидатів або політичної сили це робилося і за допомогою яких IP-адрес.

З повагою, Житомир.info»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!