Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирські депутати Олег Бабкін і Сергій Голішевський подали заяви про вихід з БЮТ
 
15-09-2010, 00:19  Політика

Житомирські депутати Олег Бабкін і Сергій Голішевський подали заяви про вихід з БЮТ

 
У Житомирі, депутати Житомирської міськради від БЮТ Олег Бабкін і Сергій Голішевський подали заяви про вихід з партії.

0



47-річний Олег Бабкін - власник однієї з двох житомирських телекомпаній (Союз ТВ), а 56-річний Сергій Голішевський - підприємець, що володіє ринками (Рада і Хлібний).

Як повідомило джерело в житомирській «Батьківщині», рішення про відхід могло бути викликано тим, що кожен з них хотів «протягнути» своїх дітей до міськради за списками, а самим піти по «мажоритарці», з чим не погодився керівник міської організації партії Микола Савенко .

Не виключено також, що таким чином вони намагаються натиснути на голову Житомирської облорганізації «Батьківщини» Сергія Пашинського, оскільки вихід Олега Бабкіна тягне втрату медіа-ресурсу, а Сергія Голішевского - фінансів.

- «Батьківщина» торгівлею місцями у списку не займається, там будуть представлені тільки перевірені члени партії. Це стосується і партійного списку та списку депутатів - мажоритарників. На вибори йдуть тільки члени партії і кращі з кращих. Ми з 2007 року, коли я очолив партійну організацію ВО «Батьківщина» в Житомирі намагаємося повернутися до принципу демократичного централізму в місті: виборність знизу до верху і керованість зверху вниз. Тому у кого є гроші - не приходьте з грошима, ми не продамо місце, - заявив Микола Савенко.

Раніше з партії пішов заступник губернатора Ігор Орлов. Пізніше за ним пішла голова Богунської районного ради Житомира Любов Петренко.

За матеріалами «Журнал Житомира».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!