Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Литвин відкрив православний храм на Житомирщині
 
24-10-2010, 23:10  Політика

Литвин відкрив православний храм на Житомирщині

 
Голова Верховної Ради України Володимир Литвин сьогодні взяв участь у відкритті храму Преподобної Параскеви Сербської у селі Сербо-Слобідка Ємільчинського району Житомирської області.

0



Як повідомили в прес-службі ВРУ, освячення храму провів Митрополит Київський і всієї України, Предстоятель УПЦ (МП) Володимир.

"Це знакова подія для всіх", - зазначив В. Литвин, відповідаючи на запитання журналістів після завершення церемонії. "Я переконаний, що нас може врятувати тільки віра, тільки віра може утримати нас у цьому складному, непростому житті. Буде більше віри - буде менше негативу в нашому житті, влада буде більше чути людей, тому що і ті, хто у владі, повинні мати віру ", - заявив Голова ВР.

В. Литвин подякував всім, хто долучився до зведення храму. "Церква - це не просто культова споруда. Це місце спілкування людей, де вони можуть зустрітися, підтримати один одного словом і набратися життєвих сил.", - додав він.

Храм Преподобної Параскеви Сербської будувався 8 років за рахунок коштів громади. В. Литвин також пожертвував на побудову храму власні кошти.

Предстоятель УПЦ (МП) Володимир вручив В. Литвину за заслуги перед Українською православною церквою Орден Святого апостола Андрія Первозванного.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!