Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській міськраді тон у роботі задають «мажоритарники»
 
30-11-2010, 21:57  Політика

У Житомирській міськраді тон у роботі задають «мажоритарники»

 
У той час, коли Житомирська міська рада робить свої перші і досить боязкі «сесійні» кроки, деякі депутати, обрані в мажоритарних округах, почали втілювати свої передвиборні програми в життя. Зокрема депутат по виборчому міському окрузі № 15 Олег Єлісєєв (фракція ВО «Батьківщина») доклав максимум зусиль для того, щоб 17 листопада в середній школі № 17 до початку справжніх зимових холодів були встановлені нові вікна в трьох класних кімнатах, а також для того , щоб обладнати вхід в шкільне приміщення сучасними дверима.

У Житомирській міськраді тон у роботі задають «мажоритарники»



Допомогу школі надала і фірма «Віндзор», директор якої Микола Савенко очолює зараз у Житомирській міськраді фракцію «Батьківщини», а також батьки учнів школи № 17. Депутат О.В. Єлісєєв встиг відзначитися допомогою ще в одній школі Житомира - № 12. 24 листопада 2010 в шкільній аудиторії № 16 силами депутата були встановлені нові металопластикові вікна. А для того, щоб дітлахи з 2-Б класу відчули повний «освітній комфорт», Олег Валерійович приготував в подарунок нову та сучасну класну дошку. У полі зору депутата знаходиться і ситуація навколо міської ДЮСШ № 2, яку колишня міська влада в серпні нинішнього року збиралася «реорганізувати». Тепер, за словами депутата Єлісєєва, «реорганізація» спортивній школі не загрожує і колектив цього навчального закладу працює спокійно.



Прес-служба депутата

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!