Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В історичному центрі Житомира відкрили новий офіс партії «УДАР» - Віталія Кличка
 
26-05-2011, 20:48  Політика

В історичному центрі Житомира відкрили новий офіс партії «УДАР» - Віталія Кличка

 
У Житомирі презентували новий офіс політичної партії Віталія Кличка - «УДАР». Голова Житомирської організації Рустам Раупов запросив журналістів оглянути нове приміщення.

В історичному центрі Житомира відкрили новий офіс партії «УДАР» - Віталія Кличка



Новий офіс партії «УДАР» відкрито в історичному центрі Житомира на вулиці Кафедральній, 8. Відтепер саме тут відбуватимуться головні події в житті обласної організації партії Віталія Кличка.

- Відкриття офісу партії «УДАР» в історичному центрі міста, є об'єктивна необхідність бути ближче до людей. На мій погляд це дозволить істотно підняти ефективность нашої роботи, в тому числі і нашого депутатського корпусу на місцях. - Каже Рустам Раупов.

Найближчим часом члени обласної та Житомирської міської організації партії УДАР візьмуть участь у черговому з'їзді партії в Києві і продовжать свою роботу з виборцями на місцях.

Раніше центральний офіс знаходився в Житомирі на вулиці Чехова, 4.

Получить грант 300000 рублей на развитие Вашего бизнеса! Узнать подробнее, заказать бизнес-план! Оригинальные бизнес-планы из авторской коллекции и на заказ!

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!