Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Сергій Тігіпко: «Паніка довкола грипу використовується владою для відволікання громадян від економічних та соціальних проблем»
 
5-11-2009, 16:32  Політика

Сергій Тігіпко: «Паніка довкола грипу використовується владою для відволікання громадян від економічних та соціальних проблем»

 
'Сергій

«Чергова сезонна епідемія грипу геть витіснила з порядку денного Кабміну як боротьбу з економічною кризою, так і решту справді нагальних соціальних питань».
Так екс-міністр економіки України Сергій Тігіпко прокоментував повідомлення Всеукраїнської соціологічної служби про результати соцопитування, згідно з якими 64,2% респондентів непокоїть зростання цін, 52,4% - низький рівень зарплат та пенсій, 42,6% - зростання безробіття.
«Місія Всесвітньої організації охорони здоров'я планує ще два тижні вивчати ситуацію в Україні і лише потім зробить висновки щодо небезпеки епідемії. Наша ж влада здійняла вселенський галас, хоча насправді виявилися не готовою до щорічної сезонної епідемії грипу, - говорить Сергій Тігіпко. - Вакцинація в розпал захворюваності, відсутність запасів елементарних засобів профілактики - цих фактів не прикрити жодними піар-кампаніями».
«Грип - загроза серйозна, але навіть її в Україні примудрилися перетворити на інструмент політтехнологій, яким намагаються відволікти увагу суспільства від реальних проблем», - заявив Сергій Тігіпко.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!