Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі депутат Верховної Ради Наталія Королевська пройшлася по "Житньому ринку" і купила черешню
 
23-06-2011, 19:34  Політика

У Житомирі депутат Верховної Ради Наталія Королевська пройшлася по "Житньому ринку" і купила черешню

 
В Житомир з робочою поїздкою прибула депутат Верховної Ради України (фракція «БЮТ-Батьківщина») Наталія Королевська, яка очолює парламентський комітет з питань промисловості і регуляторної політики та підприємництва.

У Житомирі депутат Верховної Ради Наталія Королевська пройшлася по "Житньому ринку" і купила черешню



Королевська пройшлася по житомирському Житньому ринку поспілкувалася з торговцями на Житньому ринку і навіть купила черешню, заплативши за неї 50 гривень.

Але основною метою її візиту була зустріч з представниками середнього та малого бізнесу міста, щоб пояснити підприємцям, як захистити себе і свій бізнес.

З 11 години на Житньому ринку працювала громадська приймальня організації підприємців "Вперед". Там житомирянам пояснювали, як правильно і законно захищати свій бізнес.

За кілька годин консультацію отримали близько сотні підприємців Житомира. Їм видавали також матеріали з роз’ясненням, чого варто побоюватися, а чого ні і як уникнути проблем з владою. Крім того, активісти організації пообіцяли допомогти кожному підприємцю Житомира, у якого виникнуть проблеми з бізнесом.

В цей же день Наталія Королевська провела круглий стіл за участю підприємців Житомира.

Під час виступу, Королевська зазначила, що Верховна Рада практично без розгляду приймає рішення, які руйнують українську економіку, такі як Податковий кодекс. У той же час, ігноруються законопроекти, підготовлені за ініціативою громадянського суспільства.
Фотоо В. Ратинський
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!