Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Демарш в Житомирській облраді: депутат відмовився отримувати грамоту і цінний подарунок від «аморальної влади»
 
29-12-2011, 08:06  Політика

Демарш в Житомирській облраді: депутат відмовився отримувати грамоту і цінний подарунок від «аморальної влади»

 
На сесії Житомирської облради 28 грудня після розгляду питань порядку денного вручали грамоти та цінні подарунки депутатам, які не були присутні на урочистостях з нагоди Дня місцевого самоврядування.

'Демарш



Серед нагороджених був депутат від фракції «Батьківщина» Валерій Кавун, який відмовився від Почесної грамоти та цінного подарунка - наручного годинника.

Валерій Кавун пояснив причину свого вчинку журналістам.

«У країні знищується демократія і місцеве самоврядування, наш лідер - Юлія Тимошенко необґрунтовано сидить у в'язниці. Отримувати нагороди від цієї влади - аморально », - сказав Кавун.

Як знищується місцеве самоврядування конкретно в Житомирській обласній раді депутат знає з особистого досвіду. На цій сесії за не згоду брати участь у розбазарюванні комунального майна Кавун був провладною більшістю облради виключений зі складу комісії з припинення комунального підприємства «Управління по експлуатації адмінбудинків» Житомирської облради.

На попередньому пленарному засіданні сесії, 15 грудня, подібне рішення не набрало більшості голосів, на цій же керівники облради зробили «хід конем» - в рішення вони включили питання про виключення двох членів комісії: Тетяни Мельник, яка звільнилася з посади заступника начальника одного з управлінь , і депутата Валерія Кавуна. Незважаючи на вимогу фракції «Батьківщина» голосувати за кожного члена комісії окремо, питання про виключення з членів комісії Мельник та Кавуна було поставлене на голосування і набрало необхідну кількість голосів «за»: 70 з 112.

А потім депутата Кавуна хотіли нагородити Почесною грамотою «за активну депутатську діяльність» ...

Керуючий справами Житомирської облради Іван Толочко розповів журналістам, що не пам'ятає випадків, щоб хтось відмовлявся від Почесної грамоти облради.

«Юридичний відділ розгляне це питання і, швидше за все, буде прийнято розпорядження про скасування пункту про нагородження даного депутата у зв'язку з його відмовою», - сказав Толочко.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!