Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі знову пройде "Король рингу": політики і бізнесмени зможуть розібратися по-чоловічому
 
12-01-2012, 04:19  Політика

У Житомирі знову пройде "Король рингу": політики і бізнесмени зможуть розібратися по-чоловічому

 
Спортивний клуб "Легіон" планує в травні 2012 року знову провести боксерське змагання "Король рингу" серед видатних людей і відомих політиків Житомира.

У Житомирі знову пройде "Король рингу": політики і бізнесмени зможуть розібратися по-чоловічому




Про це розповів президент СК "Легіон" Олександр Коцюбко.

"Це дуже хороший і цікавий захід, він популяризує спорт, а зокрема бокс. Ми проведемо "Король рингу" саме в 2012 році, оскільки скоро вибори, а кожен кандидат захоче показати свої можливості не тільки в ораторському мистецтві, а й у спорті, а чим більше учасників, тим видовищніше шоу ", - сказав Коцюбко.

Олександр Коцюбко сподівається, що і мер Житомира Володимир Дебой візьме участь у змаганнях.

Він зазначив, що головна вимога до учасників - вони не повинні бути боксерами. Кожен учасник два місяці буде готуватися до змагань разом з професійними тренерами.

Нагадаємо, що перший "Король рингу" проходив в 2007 році. У змаганні брали участь депутат міської ради Олександр Остапенко, приватний нотаріус Валентин Слюсар, секретар міської ради Анатолій Каленський, головний редактор газети «20 хвилин» Артем Фляжніков, начальник управління земельних ресурсів міськради Дмитро Пшоняк, підприємець Вадим Безгрошовий, начальник футбольної команди СК «Легіон» Олег Малиновський і багато інших.
У 2007-му "Королем рингу" став Олег Малиновський, начальник СК "Легіон". У фіналі йому поступився тодішній секретар міськради Анатолій Каленський.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!