Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » До депутатів Житомирської облради можуть застосувати «санкції» за прогули
 
14-03-2012, 17:54  Політика

До депутатів Житомирської облради можуть застосувати «санкції» за прогули

 
На засіданні комісії Житомирської облради з питань регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування депутат Валерій Кавун запропонував розглянути питання про роботу депутатів облради на сесіях і постійних комісія.

До депутатів Житомирської облради можуть застосувати «санкції» за прогули



«Ряд депутатів систематично не відвідують засідання постійних комісій, відсутні на сесіях. Є норма закону про відкликання депутатів місцевих рад, де підставою для відкликання депутат є пропуск їм протягом року більше половини пленарних засідань місцевої ради або засідань постійних комісій », - повідомив Валерій Кавун.

За результатами роботи в комісіях облради є 18 потенційних кандидатів на позбавлення депутатського мандата. Серед них - 10 представників фракції Партії регіонів, по 2 від фракцій: «Фронт Змін», «Сильна Україна», «Батьківщина» і «Всеукраїнська Чорнобильська Народна Партія «За добробут та соціальний захист народу».

В Житомирській облраді 8 депутатських комісій, які в 2011 році провели різну кількість засідань, від 6 до 11. Ось кілька прізвищ «злісних прогульників»: Олександр Кравцов (був на 1 з 11 засідань комісії), Микола Вашешників (1 з 10), Віктор Титов (2 з 10), Олександр Савченко (1 з 6), Едуард Ставицький (1 з 6 ), Володимир Пєхов (1 з 6), Юрій Андрійчук (1 з 6).

А голова фракції Всеукраїнської Чорнобильської Народної Партії Віктор Развадовський не був на жодному з 11 засідань депутатської комісії з питань бюджету та комунальної власності.

Ці дані - з матеріалів до звіту про роботу голови Житомирської облради Йосипа Запаловського на сесії 15 грудня 2011 року.

«Ми попросили надати інформацію про всіх депутатів, які пропустили більше половини засідань сесій і комісій. Після сесії 22 березня ми запросимо їх на комісію, вивчимо ситуацію, послухаємо про причини. Якщо немає серйозних причин для перепусток - будемо на наступній сесії ініціюватиме питання про відкликання депутатів-прогульників », - розповів голова комісії з питань регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування Руслан Годований.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!