Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Народному депутату Черпіцькому компенсували моральні збитки за наклеп. Гроші перераховані дитячому будинку
 
31-03-2012, 12:28  Політика

Народному депутату Черпіцькому компенсували моральні збитки за наклеп. Гроші перераховані дитячому будинку

 
30 березня виконавча служба Королівського району стягнула 5000 гривень з Олексія Василевича за нанесення морального збитку на користь народного депутата Олега Черпіцького.

'Народному



Олег Черпіцький за захистом своїх прав звернувся в Королівський районний суд міста Житомира у грудні 2009 року після того, як в ЗМІ була поширена інформація про нібито його бійці та фізичному впливі на громадянина Василевича. Факт наклепу на адресу депутата в ході судового розгляду було встановлено остаточно.

У серпні 2010 року Королівський районний суд Житомира зобов'язав Олексія Василевича і «Газету по-українськи» спростувати інформацію про побиття Олегом Черпіцьким житомирського журналіста Олексія Василевича 28 жовтня 2009 в місті Житомирі біля магазину «Вопак» на вулиці Київській, про що було надруковано в статті .

Суд постановив стягнути з Олексія Василевича 5000 гривень за нанесення морального збитку.

«Я обурений фактом наклепу на свою адресу і має намір в законному порядку відстоювати свою честь і гідність. Отримані за моральний збиток гроші, я в повному обсязі перерахую на потреби дитячого будинку в Денишах », - заявив Олег Черпіцький.

Виконавчій службі вдалося привести у виконання рішення суду через півтора року. Нардеп Олег Черпіцький перерахував на рахунок Денішовского дитбудинку 5000 гривень.

Прес-служба народного депутата Олега Черпіцького
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!