Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Павло Жебрівський готується стати мером!!!
 
Голосування   Ваш відпочинок!
 
Чи є в Житомирі місця для відпочинку?
Всього проголосувало: 4

 
27-11-2009, 17:32  Політика

Павло Жебрівський готується стати мером!!!

 
Депутат Верховної Ради (фракція НУНС), лідер політичної партії «Українська платформа» Павло Жебрівський заявив, що його політична сила буде брати активну участь у виборах місцевих рад.

Перш за все, це стосуватиметься Житомирської області, де Жебрівський нетривалий час після помаранчевої революції був губернатором, а також очолював обласну організацію «Нашої України».

Свою партію «Українська платформа» Жебрівський зареєстрував у кінці березня 2009 року.

Про це Жебрівський повідомив на прес-конференції в Житомирі.

«Від нас (на вибори мера) буде йти ціла команда - кандидат у мери, заступники та начальники управлінь, оскільки в команді складніше злукавити», - сказав Жебрівський. Депутат додав, що з кандидатурою нинішнього мера він помилився, оскільки почув заяви, що мера призвела до перемоги не партія, а народ, який «голосував, очевидно, за нинішнього керівника міста».
'Павло

Нагадаємо, що Віра Шелудченко йшла на вибори за підтримки «Нашої України», а з часом змінила партійність, ставши членом" Єдиного центру ".

Жебрівський також заявив, що головна мета його майбутньої команди - змінити якість життя в провінційному Житомирі, який не підходить під це визначення, оскільки розташований близько від столиці та має достатню вагу у політичному житті. Жебрівський має намір йти на місцеві вибори зі своєю «виборчої пірамідою».

«Ми почали заповнювати виборчу піраміду. Наприклад, у Житомирській міськраді 60 депутатів, у списку з 60 прізвищ будуть розподілятися місця відповідно до рейтингу за результатами та ефективністю проведеної передвиборчої роботи. Це так звані відкриті внутрішньопартійні списки», - повідомив Жебрівський.
Політик також обіцяв оголосити список кандидатів у депутати місцевих рад в кінці березня, а зараз обіцянок Жебрівський нікому роздавати не має наміру.

Депутат готовий до викиду компромату і появи «чорного піару» проти нього. Він заявив: «Мені не звикати до чорного піару, особливо з вуст деяких людей, яких я привів до найвищих висот в Житомирській області. Це буде на їх совісті. Я не збираюся критикувати і не збираюся їх згадувати, особливо тих, хто вже досить вилив бруду на мене. Посадити на виборах когось в якесь крісло не є самоціллю, головна мета - домогтися порядку в місті та області».


Бердичівський анекдот:


- Студент, вы почему на лекции спите!?
- Я не сплю, я медленно моргаю.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!