Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » 7 депутатів Житомирської міськради перейшли у фракцію Партії регіонів
 
24-04-2012, 20:25  Політика

7 депутатів Житомирської міськради перейшли у фракцію Партії регіонів

 
Кілька депутатів Житомирської міської ради, які були виключені зі своїх опозиційних партій, вчора були прийняті в провладну фракцію Партії регіонів.
23 квітня, напередодні сесії Житомирської міськради, відбулося засіданні фракції Партії регіонів. Як повідомив керівник фракції Василь Кучик, ряди «регіоналів» у міській раді поповнилися на сім чоловік.

'7



- Сьогодні прийняті в Партію регіонів і написали заяву про вступ у фракцію сім осіб. Завтра, на сесії міськради буде оголошена виписка з протоколу засідання фракції, - сказав Кучик.

Список депутатів, які перейшли в Партію регіонів: Сергій Колесник, Микола Примачок, Олег Єлісєєв, Аркадій Савицький (всі четверо були у фракції ВО «Батьківщина»), Володимир Тичина і Володимир Башек (були у фракції «Рідне місто»), Ольга Пархомчук (була у фракції партії «Фронт змін»).

Тепер у фракції Партії регіонів буде 21 депутат. Всього в Житомирській міськраді 60 депутатів.

Голова фракції ВО «Батьківщина» в Житомирській міськраді Олександра Радько прокоментував перехід його колишніх однопартійців у провладну фракцію.

- Цих людей ми виключили з фракції і їх доля мене не цікавить. Якщо вони хочуть бути «тушками» - це їх вибір, - сказав Радько.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!