Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Виборчий штаб Партії Регіонів розташують в Житомирській облдержадміністрації?
 
16-05-2012, 23:22  Політика

Виборчий штаб Партії Регіонів розташують в Житомирській облдержадміністрації?

 
Керувати виборчим штабом Партії регіонів у Житомирській області буде особисто заступник губернатора - керівник апарату Житомирської облгосадмністраціі Олександр Никитюк.

'Виборчий



Про це повідомив заступник голови Житомирської обласної організації Партії регіонів Віктор Куницький, який також є заступником губернатора Сергія Рижука.

- Уже вирішено, що обласний виборчий штаб очолюватиме Олександр Никитюк. Зараз йде процес формування районних і міських виборчих штабів, закріплюються керівники штабів по районах - сказав Куницький.

Заступник голови облорганізації Партії регіонів запевнив, що чиновники, які будуть працювати в штабах, на весь період виборчої кампанії підуть у відпустку.

Віктор Куницький також повідомив, що кандидатів по мажоритарних округах у Житомирській області від Партії регіонів будуть затверджувати на обласній партійній конференції, яка відбудеться 7 липня.

«Зараз потенційні кандидати пробують себе в округах, свій рейтинг. Кожен має право спробувати себе, багато хто вже приїжджав. Але кандидатури затверджуватимуться на відповідних партійних форумах ", - зазначив Віктор Куницький і назвав кілька прізвищ можливих кандидатів: Сацюк, Заславський, Пехов.

За словами Куницького, депутат Житомирської облради Володимир Пехов (фракція Партії регіонів) «пробував себе» по Малину (округ № 66), а тепер буде по Коростеню (округ № 64).

Раніше журналістам стало відомо, що керівником виборчого штабу по округу № 62 з центром в Житомирі буде голова фракції Партії регіонів Житомирської міської ради Василь Кучик. Він підтвердив інформацію про своє призначення і повідомив, що кандидат від Партії регіонів по мажоритарному округу в Житомирі ще не визначений.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!