Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Опозиція почала в Житомирі акцію підтримки української мови
 
4-07-2012, 20:17  Політика

Опозиція почала в Житомирі акцію підтримки української мови

 
У Житомирі опозиція, під стінами Облдержадміністрації, проводить безстрокову акцію протесту на підтримку української мови.

'Опозиція



Намети трьох опозиційних політичних сил - "Свобода", «Фронт змін» і «Удар» - з'явилися в центрі Житомира під стінами Облдержадміністрації сьогодні, в середу, 4 липня.

Активісти «Фронту змін» збирають підписи на підтримку української мови, і, за їхніми словами, одна палатка зібрала вже майже 2000 підписів.

За словами активістів, це тільки початок роботи. «Свободівці» планують стояти під стінами ОДА цілодобово - і вдень і вночі.

Минулої ночі вони стояли з наметом до двох годин ночі. Потім взяли паузу, щоб відправити представників на акцію протесту до Києва.

Кажуть, що ночі зараз теплі і стояти можна.

Активісти від «Удару» поки не планують залишатися на ніч, але кажуть, що якщо буде необхідно, то готові піти на такий крок.

Станом на 12 годин дня, людей біля наметів було небагато, ніхто з представників керівництва адміністрації до опозиції не виходив.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!