Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Відкривайте люди двері. Агітатори Партії Регіонів почали ходити по квартирах житомирян
 
14-07-2012, 00:27  Політика

Відкривайте люди двері. Агітатори Партії Регіонів почали ходити по квартирах житомирян

 
Представники Партії Регіонів вже почали в Житомирі свою агітаційну роботу.

'Відкривайте



Як стало відомо «Журналу Житомира», кожен день молоді люди обходять квартири багатоповерхівок, опитують мешканців з'ясовуючи, за кого ті будуть голосувати на виборах і розповідають виборцям про переваги провладної партії.

«Здрастуйте, ми з Партії Регіонів, дозвольте задати Вам питання: за кого Ви будете голосувати?" - Саме таким спічем починає свій діалог з виборцями 31-річна Марина, яка два дні тому записалася в агітатори.

Робота тимчасова, але житомирянка зараз у декретній відпустці і додатковий заробіток їй, за її словами, не зайвий.

- Обіцяли платити 500 грн. на місяць. Моя робота розбита на 2 етапи: мені дали адреси 20-ти багатоповерхівок у районі Богунії. Обов'язок - ходити по квартирах цих будинків і виявляти прихильників Партії Регіонів, - розповіла Марина, не назвавши своє прізвище.

Знайшовши прихильника Партії Регіонів, його контакти записують у спеціальний бланк.

- Якщо людина відповіла що вона буде голосувати за Партію Регіонів, то я записую її Ім'я та прізвище та номер квартири в спеціальний бланк, який мені видали в штабі. При цьому, окремим списком виписую тих, хто утримався від відповіді. Коли я таким чином "відпрацюю" всі квартири на своїй ділянці, то почну другий етап - за списком утрималися, для того, щоб провести з ними агітаційну роботу на користь Партії Регіонів.

Так само Марина повідомила, що на своїй ділянці вона закріплена не одна. Разом з нею будинки обходить її напарниця. Скільки всіх агітаторів ходить по місту їй не відомо.

У свою чергу, як стверджують у прес-службі громадянського руху «Спільна справа», Партія Регіонів збирається оплачувати роботу агітаторів, за рахунок коштів держбюджету. Для цього, за інформацією руху, місцевим бюджетам виділили цільові дотації, для додаткового залучення з 1 червня, до структур соціальних служб 12 000 тимчасових соціальних працівників.

За офіційними даними, основне завдання новобранців - «надання соціальних послуг вразливим категоріям населення».

Як повідомлялося, з початком літа Житомирська організація Партії регіонів почала збирати прихильників в держустановах міста.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!