Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирські депутати публічно відмовилися від безкоштовного проїзду в тролейбусах Житомира
 
1-09-2012, 14:25  Політика

Житомирські депутати публічно відмовилися від безкоштовного проїзду в тролейбусах Житомира

 
Всі депутати Богунської райради міста Житомир публічно відмовилися від безкоштовного проїзду в трамваях і тролейбусах.

'Житомирські



Відмовитися від пільгового проїзду в електротранспорті міста Житомира їх закликала совість і голова фракції ВО "Свобода" Михайло Сліпченко.

- Враховуючи непомірні навантаження на бюджет трамвайно-тролейбусного управління міста Житомира, ми вирішили відмовитися від пільгового проїзду, надавши можливість спрямувати виділені на це кошти на погашення боргу із заробітної плати працівникам підприємства. Закон України "Про статус депутатів місцевих рад" надає нам єдину пільгу - безкоштовно їздити в електротранспорті, однак ми будемо платити проїзд на користь ТТУ - зазначив у своєму виступі депутат.

Цю ініціативу одноголосно підтримали всі без винятку депутати, незважаючи на партійну приналежність, 39 голосами проголосував "за".

- Сьогодні дуже багато пільг Закони України надають людям, яким по суті вони не потрібні - прокурорам, суддям, чиновникам, депутатам, у той час, коли 40% сімей в Україні перебувають за межею бідності. Ми повинні зруйнувати цей дисбаланс, надавши пільги тим категоріям людей, які в цьому дійсно потребують - зазначив Сидір Кизін.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!