Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі губернатор-кандидат Рижук піариться на китайській гуманітарці?
 
8-09-2012, 23:15  Політика

У Житомирі губернатор-кандидат Рижук піариться на китайській гуманітарці?

 
1 вересня в Житомирі губернатор Сергій Рижук, який є кандидатом у депутати в одномандатному виборчому окрузі № 62 (м. Житомир), подарував школі 10 комп'ютерів - гуманітарну допомогу з Китаю.

У Житомирі губернатор-кандидат Рижук піариться на китайській гуманітарці?



Про це розповів адвокат Олексій Ясюнецькій, який є довіреною особою кандидата в народні депутати по округу № 62 Геннадія Зубка.

«1 вересня губернатор Рижук відвідав свято першого дзвоника в Житомирській міській гуманітарній гімназії № 23, де його представили як кандидата в народні депутати. Після привітання учнів та педагогів Сергій Миколайович передав школі десять комплектів комп'ютерної техніки. Такий широкий жест кандидата в народні депутати містить ознаки порушення частини 13 ст.74 Закону України «Про вибори народних депутатів України», яка забороняє надання безоплатно товарів виборцям в тому числі установам, організаціям, якщо воно супроводжується згадкою імені кандидата », - пояснив Ясюнецькій.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!