Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Микола Рудченко в черговий раз спробує стати депутатом Верховної Ради
 
15-09-2012, 00:12  Політика

Микола Рудченко в черговий раз спробує стати депутатом Верховної Ради

 
Народний депутат України двох скликань, кандидат у нардепи, Микола Рудченко хоче бачити, після цих виборів, у владі не нові обличчя, а добрі справи.

'Микола



Про це він заявив під час свого інтерв'ю сайту Народної Партії, пише Алла Яковенко.

- Людям пропонують нові обличчя, нові меседжі, а я хочу, щоб після цих виборів у владі були не нові обличчя, а добрі справи, - сказав депутат.

У цьому році, Рудченко знову зареєструвався кандидатом у народні депутати по Малинському округу, але зізнається, що це депутатство статусу йому не додасть.

- Якщо чесно, мені це депутатство не додасть ні в статусі, ні у фінансовому плані, а здоров'я займе чимало. Я коли беруся за якусь справу, то роблю усе, щоб вийшов якомога кращий результат.

За словами Рудченко, нинішня виборча кампанія зводиться до того, щоб порозвішувати «правильні» гасла на білбордах, пороздавати агітаційні буклети з обіцянками, газети, в яких розповідається, який хороший один, і які погані всі інші кандидати.

- Сьогодні роздають гроші, подарунки, веселять людей концертами, приписують собі в актив те, до чого не мають ніякого відношення. А що буде завтра, після виборів? Чи не заберуть в кілька разів більше, ніж дали, адже так вже було не раз. Виборці повинні задуматися над цим, - упевнений нардеп.

Варто відзначити, що за останніми опитуваннями, за Миколу Рудченка готові проголосувати 28,5% виборців, в той час як кандидат від опозиції Євген Добряк може отримати - 17,9%, регіонал Віталій Журавський, - 17,1%, а артистка Оксана Білозір - 9,8% голосів.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!