Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі вибори закінчилися - окружна комісія здала протоколи в ЦВК
 
1-11-2012, 21:11  Політика

У Житомирі вибори закінчилися - окружна комісія здала протоколи в ЦВК

 
31 жовтня окружна виборча комісія по виборах народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 62 (Житомир) здала протокол з результатами виборів в Центрвиборчком.

'У


Про це повідомила голова Житомирської окружної виборчої комісії Тамара Яремчук. Вона також розповіла про роботу представників «технічних партій» у виборчих комісіях.
«Партія« Нова політика »брала участь у виборах, вона є в списках, вона дала своїх членів в дільничні виборчі комісії (88 чол.), Ми їх зареєстрували. Майже всі їх представники не працювали в комісіях, до нас зверталися голови дільничних комісій з проханням їх замінити. З партією «Нова політика» не було ніякого зв'язку. В результаті ми змушені були припиняти їх повноваження як членів комісій, тому вони не приймали присягу і не брали участь в роботі комісій », - розповіла Тамара Яремчук.
У протоколі, який прийняв Центрвиборчком від ОВК зазначено, що по округу № 62 взяли участь у голосуванні за мажоритарного кандидата 99 208 чоловік, у голосуванні за партії - 99 206 чол.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!