Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В окрузі, де переміг Журавський, людей проголосувало більше, ніж видано бюлетенів
 
1-11-2012, 21:59  Політика

В окрузі, де переміг Журавський, людей проголосувало більше, ніж видано бюлетенів

 
За даними результатів голосування за кандидатів у народні депутати, ЦВК публікує дані на своєму сайті.
По багатьох округах вже оброблено 100% електронних протоколів, відповідно, можна аналізувати ситуацію на цих округах.

'В


Як зазначено на сайті ЦВК, по 66 округу (центр - місто Малин, Житомирської області), 28 жовтня на виборчих дільницях цього округу було видано 97068 бюлетенів.
За даними обробки 100% протоколів в цьому окрузі переміг Віталій Журавський - нинішній народний депутат, член фракції Партії регіонів.
За офіційними даними, Журавський набрав 25,07% підтримки виборців, отримавши 24 964 голосів. Однак, якщо підсумувати всі голоси "ЗА" на виборчих дільницях - то брали участь у голосуванні повинно було скласти мінімум 99 542 людини (не рахуючи тих, хто зіпсував свої бюлетені або виніс із собою з ділянки).
Таким чином, в урнах, за статистикою ЦВК, на ділянках 66 округу виявлено на 2474 бюлетеня більше, ніж за тією ж статистикою видано виборцям. Цікаво, що різниця в кількості тих, хто проголосував за переможця Журавського та його найближчого конкурента - представника "Батьківщини" Євгена Добряка - становить 3141 голос.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!