Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Близько 200 жителів Житомира та області протестували проти фальсифікацій на парламентських виборах під будівлею Центрвиборчкому 5 листопада в Києві
 
5-11-2012, 22:17  Політика

Близько 200 жителів Житомира та області протестували проти фальсифікацій на парламентських виборах під будівлею Центрвиборчкому 5 листопада в Києві

 
Про це розповів депутат облради від партії "Фронт Змін" Руслан Годований.

'Близько


"Я був здивований, що стільки людей приїхало з Житомирської області. Ми організовано нікого не звозили в Київ. Увечері 4 листопада ми лише обдзвонили людей і повідомили про мітинг", - розповів Годований.
5 листопада, кілька сотень прихильників опозиції влаштували несанкціонований мітинг біля Центрвиборчкому, протестуючи проти фальсифікації на парламентських виборах. Прихильники опозиції вийшли з партійними прапорами «Батьківщини», партії Віталія Кличка «УДАР» і партії «Свобода», - повідомляє Кореспондент.
До місця акції були стягнуті посилені спецпідрозділи міліції «Беркут». Крім того, співробітники правоохоронних органів через гучномовець закликали протестувальників розійтися, оскільки Окружний адміністративний суд Києва заборонив в цей день будь-які масові акції біля ЦВК.
Пізніше представники опозиції - Арсеній Яценюк, Олег Тягнибок та Віталій Кличко - зажадали від Центрвиборчкому призначити повторне голосування в 13 округах.
Опозиція налаштована на проведення безстрокової акції протесту під будівлею Центральної виборчої комісії на пл. Лесі Українки в Києві.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!