Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Віктор Котенко: Гонгадзе викрали в Житомирі, оглушивши штик-ножом
 
25-09-2009, 15:55  Політика

Віктор Котенко: Гонгадзе викрали в Житомирі, оглушивши штик-ножом

 
'Віктор

Співробітники правоохоронних органів викрали опозиційної до режиму президента Леоніди Кучми журналіста Георгія Гонгадзе 6 вересня 2000 року близько 18-00 недалеко від будівлі Житомирського обласного суду.

Про це повідомляє Віктор Котенко, главред житомирської газети «Свобода».

Що представився близьким іншому і партнером Гонгадзе по журналістських розслідуваннях фактів корупції в судовій системі України Віктор Котенко заявляє про те, що викрадання Гонгадзе людьми у формі камуфляжу, правоохоронних органів, що представилися співробітниками, відбулося в Житомирі.

«Ми з ним спілкуємося з 1996 року, обмінювалися інформацією. Я йому допомагав, а він мені допомагав. Зустріч відбулася в Житомирі недалеко від Будинку правосуддя. Це було вже ближче до шостої години вечора, можливо, і пізніше. Там скверик є недалеко. Ми в скверику прогулювалися, вирішували багато питань».

Правоохранітелі нагрянули раптово і довго не церемонилися. «Потім підійшли двоє, представилися співробітниками правоохоронних органів. Попросили пред'явити посвідчення особи. Георгій пред'явив, я пред'явив. Потім вони запропонували Георгію проїхати в районний відділ міліції, нібито вони сумніваються в документах. Це, очевидно, була зачіпка. Він відмовився».

Зав'язалася бійка.

«Почалася суперечка між ними, потім один пробував схопити Георгія, схопив за руку і почав тягнути до машини. Георгій чинив опір. В цей час інший ударив його ззаду... По потилиці ударив. У руці у нього був десантний штык-нож. Він ударив Георгія ручкою цього ножа по потилиці».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!