Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Україні загрожує страшний вірус Ю1Я1!!!
 
Голосування   Ви та телебачення!
 
Яке телебачення у вас вдома?
Всього проголосувало: 7

 
6-12-2009, 19:07  Політика / Влада

Україні загрожує страшний вірус Ю1Я1!!!

 
'Україні

Яценюк у Житомирі розповів про страшний вірус Ю1Я1 і як з ним боротися.

Лідер «Фронту змін» в Житомирі заявив, що нинішня Верховна Рада не здатна прийняти зміни до закону про вибори, і забезпечити голосування за мажоритарною системою.

«Перспективи прийняття відкритих списків діючим парламентом - нульові. А якщо такий закон і буде прийнятий, то він не буде схожий на конституційні зміни, все одно буде десяток лазівок. Чому? Тому що відкриті списки - це втрата контролю над своїми фракціями і над своїми партіями. Тоді доведеться формувати політичну систему на основі професійних політиків, а не водіїв і секретарів, тоді не вийде «просто на арапа» давати вказівку своїй фракції голосувати «так», або «проти», тому, що він вийде і скаже, що не згоден з цією позицією. Тоді фактично фірми у вигляді політичних партій розваляться, доведеться створювати реальні політичні партії», - сказав політик.

Яценюк також додав, що у випадку обрання його президентом, перше, що він зробить - розпустить парламент.

Він також заявив, що зробити це буде непросто: «Я чудово розумію, наскільки це складно, і я чудово розумію, що їм доведеться вказувати на вихід з парламенту, оскільки вони там будуть сидіти. У мене єдиний союзник - народ України».

Арсеній Яценюк заявив, що з парламентом можна спробувати домовитися, але, швидше за все, вирішувати проблеми зміни влади країни доведеться за допомогою референдуму.

«В Україні народ не має ніякого відношення до Конституції як джерела влади. Ніхто за неї не голосував. У президента є ще одна історична місія. Президент має прямим рішенням ввести дію Конституції, а не депутати, які невідомо кого представляють», - заявив Яценюк.

Він також дав визначення політичної хвороби нинішньої влади

«Повне інфікування влади. Страшний вірус Ю1Я1, а анамнез - повна і безмежна влада. Вони цим хворіють, кіно надивилися і думають, що побудують країну під себе і для себе».

«Нам потрібна не сильна рука, а розумна голова», - заявив кандидат на посаду президента.

Яценюк не назвав можливого прем'єр-міністра, у разі своєї перемоги на виборах, оскільки кандидатуру вносить коаліція, але уточнив, що в будь-якому випадку, буде наводити порядок, починаючи з парламенту: «Але починати потрібно з парламенту, якщо не буде коаліції в парламенті, нічого не буде».

Лідер "Фронту змін" вважає, що в парламенті не 450 депутатів, а 5, це 5 керівників фракцій. Збочена виборча система закріпила остаточно кланову олігархію, яка існувала до 2004 року.

Яценюк також розкритикував реформи у сфері освіти:

«Усі реформи середньої освіти призвели лише до того, що ще на три роки дітей посадили на шию батьків. Діти самі жартують, що в 12 класі коляски будуть під вікнами стояти ».

Крім того, за інформацією Яценюка, в школах не вистачає підручників, а для 12 класу їх взагалі немає, учням доводиться їх сканувати і потім роздруковувати на принтері. І вчителі також не знають, що робити з учнями в 12 класі. Це не реформа.

Щодо пенсійної реформи, Яценюк заявив, що в нас тривалість життя 62 роки, так що багато хто взагалі не доживе до пенсії, якщо вступить в силу пенсійна реформа його опонентів.

Яценюк пропонує збільшувати за згодою самої людини термін його виходу пенсію на 6 місяців. І через кожні півроку продовжувати договір з працівником ще на 6 місяців.

«Я вам все віддам, підніму пенсію на 20% за рахунок стажу, але це ще потрібно підрахувати».


Бердичівський анекдот:


Внимательно прочитав Кама-Сутру, дворник Семеныч трижды послал коллегу на нефритовый жезл и дважды - в пещеру лотоса.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!