Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » ТВК відсвяткувала новосілля!!!
 
Голосування   Ви та спорт!
 
За які види спорту ви вболіваєте?
Всього проголосувало: 1

 
6-12-2009, 19:26  Політика / Влада

ТВК відсвяткувала новосілля!!!

 
'ТВК

Територіальна виборча комісія 63-го виборчого округу в Житомирі розташувалася у приміщенні Центральної обласної наукової бібліотеки.

Як повідомив секретар Житомирської міської ради Анатолій Каленський, всі приміщення комісії і матеріальна база відповідають нормативним вимогам.

Оскільки директор готелю «Житомир» Юрій Опанащук відмовився надати приміщення для окружної виборчої комісії № 63 з огляду на те, що готель вже не є комунальною власністю міста, тому що знаходиться в стадії приватизації.

Під час розгляду питання оренди приміщення на позачерговому засіданні виконкому Житомирської міськради була озвучена сума, виділена рішенням ЦВК на ці потреби - 500 гривень.

Як переконує заступник голови окружної комісії по Житомиру Юрій Павлюк, цих грошей має вистачити, оскільки «коли установа заходиться в комунальній власності, у неї зовсім інші ціни на тепло, освітлення і т.д. Вона не платить стільки, скільки платять приватні підприємства. Завжди було, що платилася умовна ціна за оренду - це 2 гривні ».

У міській раді кажуть, що питання оренди приміщення в обласній бібліотеці було погоджено з обласною владою, до якої звернулися з листами про надання пільгової оренди для ОВК.

Також буде змінено місце розташування центрів декількох виборчих дільниць у Богунському районі Житомира. А в Королівському районі, за інформацією голови райради Євгена Дяченка, всі центри виборчих дільниць залишилися без змін, всього створено 57 звичайних і 6 спеціальних ділянок. До речі, спеціальні ділянки в стаціонарних лікувальних закладах створюються вперше.


Бердичівський анекдот:


Высадилось НЛО на Землю в русскую деревню. Рядом с домом сидят мужики и выпивают. Пришелец подходит и говорит:
- Я Сатурн!
Один из мужиков:
- Вась, налей Сатурну.
Выпили, сидят дальше не обращая внимания на инопланетянина. Тот опять:
- Я Сатурн!
Мужик:
- Вась, налей Сатурну.
Выпили и опять на пришельца ноль внимания. Он не выдержал:
- Да я инопланетянин!!!
Мужик:
- Вась, не наливай больше Сатурну!

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!