Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » І знову крадіжка з бюджету регіону!!!
 
20-12-2009, 13:38  Політика / Кримінал / Влада

І знову крадіжка з бюджету регіону!!!

 
Житомирський обласний Фонд соцстраху проспонсорував за державний рахунок підприємців та політиків.
'І

За матеріалами перевірки щодо дотримання та застосування законів Житомирським обласним відділенням Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності прокуратурою Житомирської області 18 грудня 2009 порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених частиною 2, частиною 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Як повідомив перший заступник прокурора Житомирської області Анатолій Чумаченко, службові особи київського підприємства, для присвоєння коштів, не маючи на меті фактично виконувати будівельні роботи, ще два роки тому уклали договір з Житомирським відділенням Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності на спорудження приміщення Коростенської міської виконавчої дирекції Фонду.

Отримавши у відповідності з договірними умовами передоплату за виконання будівельних робіт на загальну суму майже 890 тис. грн., Замість того, щоб почати спорудження приміщення, вони привласнили кошти, завдавши шкоди в особливо великому розмірі.

Крім цього, фінансові збитки Фонду були заподіяні безпосередньо посадовими особами Житомирського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової непрацездатності.
'І

Вони, в свою чергу, уклали договори оренди частини приміщення в Житомирі нібито для потреб Фонду, хоча фактично приміщення використовували для власних господарських потреб обласна організація політичної партії, приватне підприємство і громадська організація. Таким чином, посадові особи Житомирського обласного відділення Фонду в протягом двох років заплатили понад 51, 5 тис. грн. за оренду приміщення, яке використовували недержавні організації. Зараз розпочато досудове слідство кримінальної справи.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!