Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирская «Бджола» протестовала сегодня против рейдерства.
 
30-09-2009, 22:04  Політика

Житомирская «Бджола» протестовала сегодня против рейдерства.

 
'Житомирская

Сьогодні опозиційна громадська організація «Бджола» приєдналася до акції протесту працівників житомирського Заводу мінераловатних виробів.

Як повідомили вони прийшли до приміщення обласної ради та облдержадміністрації привернути увагу влади до проблеми рейдерського захоплення їхнього підприємства. Їх підтримали і працівники комунального автотранспортного підприємства №0662.

- У часи економічної кризи рейдери виявляють неабияку активність, реалізовують свої чорні схеми. Ми вважаємо, що влада має всіляко підтримувати законних власників підприємств, фірм, не дозволяти знищувати працюючі підприємства. Адже це і робочі місця, і податки, - каже заступник голови «Бджоли» Володимир Гребьонкін.
'Житомирская


'Житомирская


Він переконаний, що бездіяльність влади є посібництвом рейдерським схемам на Житомирщині. Очільники регіону, міст як ніколи у часи економічної кризи мають обстоювати інтереси підприємств, бути на боці закону.

«Бджола» ставить за мету захищати усе підприємництво Житомира й області. Перемогою нинішньої акції стала зустріч ініціативної групи працівників заводу із заступником голови Житомирської обласної ради Михайлом Дімонтом. Він пообіцяв, що голова ради Віталій Француз зробить звернення до правоохоронних органів із проханням розібратися у ситуації. Також пан Дімонт пообіцяв, що зі свого боку увагу обласної прокуратури привернуть і декілька депутатів облради на черговій сесії у листопаді.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!