Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Ірина Синявська вже з регіоналами, чи все-таки «не дочекаєтеся»?
 
23-01-2010, 10:35  Політика

Ірина Синявська вже з регіоналами, чи все-таки «не дочекаєтеся»?

 
'Ірина

Ірина Синявська вже з регіоналами, чи все-таки «не дочекаєтеся»?





Місцевий «політикум» смакував останні два дні чи то плітку, чи то політичну сенсацію: нібито, Ірина Синявська очолить на місцевих виборах Житомирський міський штаб регіоналів, і під їх прапорами піде на штурм Житомирської мерії за крісло «градоначальника». Начебто вже й деталі обговорені: за інформацією «обізнаних людей» за фінансову підтримку у разі обрання два заступники мера Житомира, нібито відповідно до домовленостей, стануть регіоналами ...

Перевірити чутки виявилося нескладним: у телефонній розмові журналістові Ірина Максимівна сказала, що про чутки знає і сказала: «Не дочекаєтеся, я йду на вибори зі своєю командою!».

Екс-голова Житомирської обласної ради Ірина Синявська очолює громадську організацію «Житомирська ініціатива» і вже заявила про свій намір брати участь у місцевих виборах. Її команда буде висувати своїх представників на виборах в Житомирську облраду і Житомирську міськраду. Ірина Синявська також не виключає своєї участі у виборах мера Житомира.

Як все насправді - дізнаємося навесні.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!