Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Післявиборчі перспективи: Сергій Рижук може очолити сільське господарство України.
 
5-02-2010, 18:45  Політика

Післявиборчі перспективи: Сергій Рижук може очолити сільське господарство України.

 
'Післявиборчі

Післявиборчі перспективи: Сергій Рижук може очолити сільське господарство України.

Напередодні другого туру виборів президента України в інформаційному просторі можна знайти прогнози і сценарії розвитку подій у день виборів і після них.

Життя «після виборів» - це переформатування коаліції, можливі дострокові вибори парламенту і новий склад уряду, або довга судова тяганина, нескінченна тяганина при вирішенні долі виборів у судах і затяжні «кольорові майдани» ...

Як би там не було, зміни торкнуться всі сторони життя. Користуючись даними джерел і власними спостереженнями, «Головком», наприклад, прогнозує, якими кадрами оточать себе Юлія Тимошенко та Віктор Янукович.

У списку Юлії Тимошенко «рідних» для Житомирської області прізвищ немає. А от у регіоналів кандидатура міністра сільського господарства - пізнавана - Сергій Рижук.

Як пише Головком, результати першого туру президентських виборів у штабі Віктора Януковича порахували «нормальними». А тому найвпливовіші члени його команди не те щоб розслабилися, але отримали можливість помріяти про післявиборче буття, коли в партійному офісі на Липській почнеться «роздача слонів».

Рижук на керівних сільгосппосадах в країні з початку 90-х років, з перервою на посаду губернатора Житомирської області в 2004 році. До речі, до цього з 2002 по 2004 рік Сергій Рижук вже керував сільським господарством України.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!