Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області вже почали підготовку до 1025-річчя хрещення Київської Русі
 
9-08-2010, 16:29  Релігія

У Житомирській області вже почали підготовку до 1025-річчя хрещення Київської Русі

 
Розпорядженням губернатора Житомирської області Сергія Рижука затверджено план заходів з підготовки та відзначення 1025-річчя хрещення Київської-Русі.

'У



Згідно з розпорядженням, головам райдержадміністрацій та міським головам запропоновано розробити та затвердити відповідні заходи, передбачивши в них проведення зустрічей і засідань з духовенством християнських конфесій, присвячених історії християнства в Київській Русі та Україні, бесід і тематичних заходів, виставок церквовно-богословської та історичної літератури, художніх творів, присвячених історії християнства, відкриття туристичних маршрутів та організацію подорожей та екскурсій місцями, пов'язаними з історією християнства та інших заходів.

Управлінню з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю облдержадміністрації облдержтелерадіокомпанії наказано забезпечувати широке висвітлення ходу святкування 1025-річчя хрещення Київської Русі.

Головному фінансовому управлінню облдержадміністрації забезпечити фінансування заходів за рахунок асигнувань, передбачених в обласному бюджеті на утримання відповідних галузей.

Виконавцям зазначених у плані заходів з підготовки та відзначення 1025-річчя хрещення Київської Русі інформувати управління з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю облдержадміністрації про виконання даного розпорядження до 10 серпня і 10 лютого кожні півроку до 2013 р. включно.

Фото Ю.Сушицький

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!