Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Коростишеві відбулися чергові збори духовенства
 
11-11-2011, 18:41  Релігія

У Коростишеві відбулися чергові збори духовенства

 
9 листопада 2011 року, в день пам'яті святого преподобного Нестора Літописця, у храмі Різдва Пресвятої Богородиці в м. Коростишеві відбулося чергове щомісячне зібрання духовенства Коростишівського району.

У Коростишеві відбулися чергові збори духовенства



Очолив збори благочинний округу, архімандрит Іаков (Шумов). Перед початком наради священнослужителі благочиння відслужили заупокійну літію "про почівшем в Бозе" сорок днів тому клірика Житомирської єпархії, протодиякона Адама Безпрозванного. Упокой Господи душу покійного раба Твого.

На зборах були підняті питання, що стосуються соціального служіння, окормлення медичних та шкільних закладів району. Були обрані священики для піклування над медичними установами м. Коростишева. Так само був обраний голова інформаційного відділу благочиння, паламар храму Різдва Пресвятої Богородиці м. Коростишева Олег Коваленко. Обговорювалися питання створення при благочинні паломницького відділу для більш повного задоволення духовних потреб парафіян.

Благочинний округу надав інформацію про майбутній приїзд в м. Житомир мощей святого великомученика Димитрія Солунського з 5-го по 7-е грудня цього року.

Підіймалися актуальні питання благочиння, зокрема розглядалося питання підготовки до майбутнього свята Різдва Христового.
Благочинний округу, архімандрит Іаков сердечно подякував духовенство району за молитовне поминання протодиякона Адама і за живу участь у зборах округу.

Так само в робочому порядку були розглянуті та обговорені поточні питання будівництва нового храму. Батько Яків провів планову нараду з будівельною бригадою і тепло подякував парафіянам, які активно беруть участь у творенні нового храму, і благословив їх на подальші труди на славу Божу.

Прес-служба Коростишівського округу
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!